Spilleautomater med arktisk tema

Vinteren kan være lang og kald, enten du bor i Arktis eller lenger sør. Da kan det være fint å kose seg inne, og spilleautomater på nettet er faktisk fin underholdning. Her har vi valgt ut noen automater med arktisk tema, ettersom de passer fint inn med temaet på nettsiden vår. For gratis spinn med arktisk tema, sjekk ut freespinskasino.net som viser gratis spinn uten innskudd.arctic4

Arctic Bear

Ingen blir vel overrasket når vi sier at spilleautomaten Arctic Bear handler om isbjørner. Men isbjørnen er det tradisjonelle symbolet for Arktis, og dette spillet er ganske sjarmerende. I dette spillet har spillutviklerne klart å fange det arktiske temaet på en veldig god måte, fra nordlyset i bakgrunnen til isbjørnen ved siden av hjulene. Også symbolene på hjulene er arktiske. Det er fem hjul med tre rader og 25 gevinstlinjer. Symbolene viser isbjørner, igloer og eskimoer, i tillegg til blåfrosne kortsymboler fra knekt til ess. Jokeren i spillet er et isbjørnspor, og scattersymbolet er en isbjørn. Det er mulig å vinne opptil 30 gratisspinn.

Skatter i Arktis

Arktis har lenge vært et spennende sted for utforskere. Spillet Arctic Fortune handler faktisk om vikinger på seilas i Arktis. I tillegg til vikinger og vikingskip, dukker det opp skattekister, mjød og isbjørner. Spillet har 1024 måter å vinne på.

Liker du tanken på arktiske skatter, kan du også prøve automaten Arctic Treasure. Her er det 20 gevinstlinjer, og symbolene viser dyr som er mer vanlige lenger sør i Arktis, som snøugler og ulver. Men det dukker også opp noen isbjørner, en eskimo, en vakker kvinne og en glitrende skatt. Kortsymbolene fra 10 til ess deler ut de minste gevinstene, mens de mest verdifulle symbolene gir gevinst for bare to like på rad.

Wild Gambler – Arctic Adventurewild1

Okay, vi innrømmer at utviklerne bak dette spillet kanskje ikke er eksperter på arktisk dyreliv. De har klart å blande inn en liten pingvin i det arktiske miljøet – men skitt au, vi tilgir det. De andre dyrene i spillet er en elg, en sjarmerende liten ulv, en hvalross og en isbjørn med et litt tvilsomt glis. Kortsymboler fra 10 til ess er også med. Bakgrunnsbildet viser snø og is, en iglo, og en sag som lager et hull til isfiske. Spillet har 20 gevinstlinjer. Under gratisspinnene blir den stakkars isbjørnen sendt ut i en snøstorm. Samtidig kommer nordlyset fram bak hjulene.

Flere arktiske dyr

Det er tydelig at arktiske dyr fenger spillutviklerne, for det er laget flere spilleautomater med dette temaet. En av dem heter Arctic Wolf. Der spiller ulven hovedrollen, men det dukker også opp snøugler, seler, harer, fjellgeiter og isbjørner, i tillegg til kortsymboler fra 10 til ess. Scattersymbolet viser nordlyset. Spillet har fem hjul, fire rader og hele 50 gevinstlinjer, så vinnermulighetene er mange.siberian

I spillet Siberian Storm går turen til Sibir, der spillerne møter både vanlige tigere og hvite tigere. Spillet er fullt av vakre juveler, og hjulene har en litt uvanlig oppbygning, der hjul 1 og 5 har tre rader, hjul 2 og 4 har fire rader, og hjul 3 har fem rader. Det er 720 måter å vinne på.

Til slutt tar vi med spillet Arctic Agents, som handler om arktiske dyr som har blitt agenter. Her er det både spekkhuggere, isbjørner, pingviner og polarrever, samt en pyramideformet iglo. Dette spillet har bare 9 gevinstlinjer, så det passer fint for nybegynnere.

Vi håper et eller flere av disse spillene faller i smak, og at de korter ned den lange vinteren litt. Husk at du kan spille gratisversjoner av de fleste spilleautomater, derfor trenger det ikke å koste en krone å teste ut disse spillene. De er i hvert fall morsomme og underholdende.